Compatibilitati in zodiacul chinezesc

Dragonul se intelege cel mai bine cu Sobolanul. Intre Bivol si Tigru e cea mai dezastruoasa combinatie, iar Iepurele se iubeste cu Porcul.
CAINE
Cel mai bine iti merge cu Tigrul, cu care poti face echipa si in afaceri, si in dragoste, cu Iepurele, pentru o viata fericita, sau Calul. Evita Dragonul, care te toate innebuni.
PORC
Ideal ar fi sa ai un partener Iepure sau Capra. Cu Dragonul te simti sufocat, dar de iubire, iar de Sarpe fereste-te!
SOBOLAN
Daca e sa alegi, alege Dragon sau Maimuta, cu care te completezi reciproc. Calul nu e de tine, oentru ca iti aduce necazuri, iar cu Iepurele nu te potrivesti deloc sentimental.
BIVOL
Cocosul sau Sarpele iti vor da aripi pentru o relatie de dragoste. Nu te intelegi cu Capra, iar cea mai dezastruoasa combinatie din intreg zodiacul chinezesc este Bivol-Tigru.
COCOS
Pe fruntea Cocosului scrie cu litere mari Bivol sau Sarpe. Evita Iepurele si Cocosul, pentru ca, intr-o casa nu pot canra doi in acelasi timp.
TIGRU
Te asociezi cu Calul si Cainele, care iti dau mari satisfactii. Maimuta te enerveaza la culme si nu e bine sa ai de-a face cu Sarpele.
MAIMUTA
Faci casa buna cu Dragonul si Sobolanul, de care esti atras irezistibil. Vei face Iepurele sa planga, iar cu Cocosul nu ajungi nicaieri!
IEPURE
Esti sortit Porcului, care te va iubi toata viata. Daca e vorba doar de sex, apeleaza la Sarpe, dar nu te atinge de Sobolan.
CAPRA
Iti plac Iepurii si Porcii, dar nu incerca o relatie cu Bivolul. Nu te casatori cu vreun Tigru!
CAL
Pune ochii pe un Tigru sau un Caine daca vrei o viata linistita. Faci bine sex cu Dragonul, dar nu prea va intelegeti in viata de zi cu zi.
SARPE
Te simti fascinat de Sobolan, dar viata ti-o poti petrece cel mai bine cu un Bivol sau un Cocos. Porcul nu e cea mai buna alegere, pentru ca il devorezi din toate punctele de vedere.
DRAGON
Sobolanul si Maimuta gandesc la fel ca tine si vei putea sa te bazezi mereu pe ei. Ies scantei din relatia cu Calul, dar si din cea cu Capra.
Sursa: http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/compatibilitati-in-zodiacul-chinezesc.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pentru voi, sotii si mame, cu dragoste!

Parfumul zodiei tale