Cum iti afecteaza cifrele viata!

Neti a descifrat impreuna cu Elena Lasconi tainele care se ascund in datele de nastere ale fiecaruia.
Sinteza discutiei:
- avem trei categorii: data, luna, anul
- ziua este strans legata de lumea materiala, sub diafragma (7 este un nume mistic, este o persoana care a ales calea spiritualitatii)
- luna nasterii este legata de lumea intermediara si ne arata de la diafragma in sus
- anul reprezinta functia suprema a omului pe pamant.
- cifra de vibratie 1: inseamna "Conducatorul", este o persoana locomotiva, o persoana care trebuie sa fie un model pentru ceilalti, este o persoana care are calitati deosebite, are un spirit de orientare foarte bun; este autoritar, poruncitor, are initiativa. Are insa si un mic defect: nu este o persoana foarte simpatica.
- cifra de vibratie 2: este ormat din doua unitati, reprezinta dorinta de a fi pereche, cuplu. Desi o mare parte din viata aceasta persoana este singura, intr-un final isi va gasi perechea. Doi mai inseamna supus, mai slab, pasiv, emotiv insa este foarte receptiv si patimas.
- cifra de vibratie 3: este echivalentul lui Mercur, se refera la tot ce tine de comunicare, este foarte bun pentru comunicare, mentalul este foarte activat, are inclinatii artistice. Este o persoana norocoasa, vesel, sclipitor si foarte usor atinge succesul. Inseamna si triada mama, tata si copil, inseamna FAMILIE.
- cifra de vibratie 4: este o persoana careia ii place munca, se va stradui sa nu le lipseasca nimic celor din familie, este un bun organizator. Nu este o cifra foarte vesela insa persoana care se afla in aceasta cifra este foarte muncitoare.
- cifra de vibratie 5: este o persoana activa, este o persoana nobila, intreprinzatoare, este agitata, are multa energie pe care o poate consuma acolo unde este nevoie. Cinci inseamna si potential sexual, dar are insa un defect: este neincrezator.
- cifra de vibratie 6: este singura cifra despre care se spune ca aduce iubirea. Persoana care este nascuta pe data de 6 este o persoana linistita, iubitoare, nemofturoasa, simpla, casnica, grijulie. Se asociaza cu zodia Fecioarei care inseamna CASA.
- cifra de vibratie 7: este un numar pitagoreic, este o persoana atrasa de lumea spirituala. Este o persoana desprinsa de lume. Se hraneste cu tot ce este de natura spirituala, este o persoana mistica, secretoasa, tainica. Ii place sa obtina cat mai multe informatii pe care sa le prelucreze. Este o persoana visatoare, este ASCETUL.
- cifra de vibratie 8: inseamna BANI. Dincolo de acest lucru, el rezoneaza cu casa a 8-a din astrologie, care rezoneaza cu Casa Mortii, cei nascuti pe data de 8 au o conexiune speciala cu Lumea de Dincolo. Mai inseamna inspiratie deosebita, dar si probleme cu legea. Trebuie retinut ca cine are parte de bani trebuie sa fie foarte corect.
- cifra de vibratie 9: inseamna GENIU. Are toate trasaturile Varsatorului, este o persoana care a atins perfectiunea sau se va preocupa de acest lucru, este perfectiunea intelectiala si spirituala. Este deasupra lucrurilor, are o perspectiva panoramica asupra lor, este detasat. Insa nu exista un 9 absolut. Este FILANTROPICUL in Numerologie. Este gata oricand sa ii ajute pe ceilalti.
- cifra cu vibratie 11: inseamna doua unitati 1+1. Avem vibratia lui 1(care este Modelul, Conducatorul), deci o dubla vibratie de 1, care inseamna o persoana foarte sigura pe ea. Insa poate insemna si o inaltare spirituala.
Sursa: http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/cum-iti-afecteaza-cifrele-viata-afla-vineri-de-la-neti-la-videochat.html

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pentru voi, sotii si mame, cu dragoste!

Parfumul zodiei tale