Un barbat analizeaza articolul nehotarat din limba romana si iata:

Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ?
Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINULUI ?
Voi sunteti "O ploaie", "O zapada", "O grindina", "O furtuna".
Noi suntem "UN soare", "UN timp frumos", "UN paradis". Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: "O bucatarie", "O vesela", "O matura", "O caldura", "O mizerie".
Noi suntem "UN repaus linistit" intr-"UN fotoliu confortabil", citind destinsi "UN ziar" si ascultand "UN jurnal", asta daca nu veniti voi sa semanati "O discordie" sau sa ne faceti "O sicana". Va dati mari ca aveti "O telecomanda", dar priviti la "UN televizor", unde noi alegem "UN post" care il dorim.
In trecut, pentru a face calcule aveati "O numaratoare prapadita", acum barbatii au inventat "UN calculator".
Si ceea ce va defineste, sexul, tot "UN sex" se spune si niciodata "O sex". Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, "UN orgasm", iar daca o dati in bara va alegeti cu "O frustrare". Voi puteti avea "O carte de credit", dar aceasta nu inseamna nimic fara "UN cont".
Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-"O catastrofa"? "O eroare de pilotaj", "O pana de benzina", "O proasta vizibilitate", "O intrerupere de curent". Voi pentru a ne inrobi doriti "O casatorie", dar exista si eliberarea care este "UN divort".Este limpede ca limba romana a fost inventata de "UN barbat", care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot "UN suflet" este!)...
Ps. Multumesc Claudia Musoaie
Toate materialele pe care mi le-ai trimis si-au gasit locul :))
Va astept si pe voi cu materiale interesante
Toate cele bune si sa aveti " O Zi de Poveste"
Si nu uitati: Astept comentariile voastre, pertinente:))
*****

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pentru voi, sotii si mame, cu dragoste!

Parfumul zodiei tale