Azi pentru prima data, nu mai pot sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut niciodata nimic; a fost tatal meu cel care a mintit ca sa scape de saracie”,

Michael Jackson, geniu neînţeles sau pervers?
Minciuna care i-a distrus cariera lui Michael Jackson: copilul care l-a denuntat in 1993 a fost acum retractata, acuzatia de abuz impotriva minorilor fiind considerata un montaj. Copilul care l-a denuntat in 1993, Jordan Chandler, a dat acum inapoi, cuprins de remuscari.
În ultimul deceniu, aceasta intrebare a ramas in mintea fanilor si multor prieteni ai artistului, desi cei foarte apropiati, precum Lisa Marie Presley, Liz Taylor sau Lizza Minne lli nu i-au pus niciodata la indoiala nevinovatia.
Totul a inceput in 1993 când pe atunci copilul Jordan Chandler i-a marturisit psihologului sau si politiei ca el si Michael Jackson practicasera sexul oral. Baiatul care atunci avea zece ani, a dat o descriere detaliata a organelor genitale ale artistului. Odata cu moartea megastarului, azi adultul Jordan Chandler pare sa aiba mustrari de constiinta.
Într-un comunicat difuzat marti apare o versiune complet diferita de cea spusa de el la proces: “Michael nu a abuzat niciodata de mine, l-a mintit pe tatal meu, imi pare rau Michael”. Pâna la urma cazul a fost clasat in afara salii de tribunal, iar Jordan Chandler si familia lui au primit 22 de milioane de dolari din averea lui Jackson.
Asa s-a incheiat cazul si a inceput calvarul pentru autorul cântecului Thriller, care deja pe vremea aceea incepuse sa ia calmante impotriva durerii, aceleasi care aveau sa-l faca dependent de analgezice. Acum, poate din remuscare, Chandler a decis sa spuna adevarul: “Nu am vrut niciodata sa mint si sa-l distrug pe Michael Jackson, dar tatal meu m-a obligat sa spun toate aceste minciuni. Acum nu mai pot sa-i spun lui Michael cât de rau imi pare si sa-l rog sa ma ierte”.
În timpul procesului, tatal, Evan Chandler, a fost inregistrat pe banda spunând urmatoarele: “Daca vom continua astfel, vom câstiga clar, nu avem cum sa pierdem, voi obtine tot ce mi-am dorit si voi termina cu el pentru totdeauna”. Sub influenta puternicului sau tata, Jordan a spus ca Jackson l-a pipait.
“Azi pentru prima data, nu mai pot sa mint. Michael Jackson nu mi-a facut niciodata nimic; a fost tatal meu cel care a mintit ca sa scape de saracie”, a spus acum cel care odinioara a fost acuzator.
Jordan are acum 26 de ani, iar tatal lui, scenarist aspirant si care in urma cu trei ani a aruncat in fiul sau cu o gantera grea de sase kilograme, are ordin de restrictie si este obligat sa mentina distanta fata de el.
Este o stire ce schimba complet imaginea lui Michael Jackson dar nimeni nu-l mai poate face sa recupereze ceea ce a pierdut in toti acesti ani. Aceasta dezvaluire se adauga si altor zvonuri privind locul in care vor odihni ramasitele pamântesti ale artistului si ale carui funeralii au inca data incerta.
El ar putea sa fie transferat apoi la Neverland, proprietate pe care a cumparat-o cu 28 de milioane de dolari in 1987 pâna când s-a confruntat cu procesul pentru abuz impotriva minorilor in 2005. Compania de investitii Colony Capital, cu care lucreaza fostul reprezentant si prieten al lui Jackson, senegalezul Tohme Tohme, a intrat atunci in scena si a preluat ipoteca parcului Neverland, estimat la 24,5 milioane de dolari.
Surse ale revistei The Hollywood Reporter asigura ca Tohme a propus familiei Jackson sa transforme Neverland intr-un parc tematic care ar deveni astfel un loc de pelerinaj, similar proprietatii Graceland a lui Elvis Presley. Între timp, Curtea Suprema a comitatului Los Angeles i-a incredintat mamei lui Michael Jackson, Katherine, tutela legala temporara asupra copiilor artistului in asteptarea primei infatisari ce va avea loc la 6 iulie.
Judecatoarea Mitchell Beckloff care era dispus sa judece cazul la 3 august, a optat pentru a devansa data si a analiza cererea de custodie prezentata de bunica copiilor. În cererea depusa de Katherine Jackson se arata ca cei trei copii “nu avea relatii cu mama lor biologica”.
Sursa: http://www.larazon.es/hemeroteca/la-mentira-que-arruino-la-carrera-de-jackson-el-nino-que-lo-denuncio-en-1993-se-retracta-ahora

Comentarii

  1. foarte buna veste,dar de ce in spaniola si de ce nu se face mai bine auzita?
    au ramas atatia cu impresia asta...
    iar acest "om" trebuie sa plateasca banii inapoi,sa fie inchis si pedepsit cu maxim de pedeapsa pentru daunele pe care le-a adus unei persoane nevinovate
    baiatul,sa mearga in genunchi pe langa sicriu si sa ii ceara iertare,sa il vada toti fanii,sa aiba curaj sa recunoasca in instanta marturie mincinoasa si sa plateasca pentru asta,doar asa il vom ierta
    NEMERNICII !!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu merita iertarea.
    Sincer!
    Sunt vinovati de moartea lui MJ.
    Pe acesti dubiosi nu-i putem numi OAMENI.
    Sunt niste ANIMALE.
    Acestia trebuie sa suporte consecintele, ei l-au omorat pe MJ.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
    Imi pare rau. MJ a facut parte din viata si din tineretea noastra.
    Americanii nu stiu sa-si protejeze idolii si valorile, ii distrug,ii omoara incetul cu incetul, cu presa lor de scandal.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

"Poţi face întodeauna mai mult decât ai crezut.

Cultivă-ţi voinţa.Dacă eşti în stare să urci, nimic nu-ţi va fi cu neputinţă.

Un obstacol e o nouă problemă. Nu există obstacol care, oricât de puţină voinţă ai avea, să nu se preschimbe într-o trambulină, într-un prilej de a te înălţa di nou.

Pe cei tari, nesiguranţa îi înăbuşă. Adevăratul curaj nu înseamnă să aştepţi în linişte evenimentele, ci dimpotrivă, să alergi înaintea lor, ca să le cunoşti cu o clipă mai devreme şi să le primeşti."
Roger Martin du Gard

Postări populare de pe acest blog

Pentru voi, sotii si mame, cu dragoste!

Parfumul zodiei tale